فاضله حیدریان، متخصص طب سنتی: ◻️تا حد امکان از عرقیات و سبزیها بهاری استفاده کنید. در روز میوهها را در حجم کم و بهدفعات مصرف کنید تا بدن فرصت کافی برای جذب مواد مفید و دفع سموم داشته باشد. ◻️همچنین استفاده از نوشیدنیها و شربتهای فرونشاننده گرما مانند شربت ریواس، عرق کاسنی، شربت زرشک و […]
فاضله حیدریان، متخصص طب سنتی:
◻️تا حد امکان از عرقیات و سبزیها بهاری استفاده کنید. در روز میوهها را در حجم کم و بهدفعات مصرف کنید تا بدن فرصت کافی برای جذب مواد مفید و دفع سموم داشته باشد.
◻️همچنین استفاده از نوشیدنیها و شربتهای فرونشاننده گرما مانند شربت ریواس، عرق کاسنی، شربت زرشک و غوره و رب غوره و شربت نارنج و لیمو و به در این فصل توصیه میشود.
◻️پرهیز از نوشیدنیهای گرمیبخش و بسیار رطوبتآور مانند آب هندوانه، دمنوشهای ختمی و پنیرک و مواد گرم و تلخ و تند و شور و تیز در این فصل لازم است
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط جنوب_فارس | خبرگزاری جنوب در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.