افرادی که لبنیات زیادی مصرف میکنند ممکن است با افزایش قند خون مواجه شوند که این موضوع هنگام خوردن بستنی یا دسرهای لبنی رخ میدهد. در نتیجه، مصرف بالای قند و به دنبال آن افزایش میزان انسولین ممکن است علت واقعی زوال شناختی باشد.
◻️به گزارش خبر جنوب فارس؛ در پژوهشی که نتایج آن اخیرا در مجله تحقیقات تغذیهای و غذایی مولکولی منتشر شد ۴۶۶۸ شرکت کننده که همگی در فاصله سنی ۵۵ تا ۷۵ سال قرار داشتند ابتدا اطلاعاتی در مورد رژیم غذایی موجود خود ارائه کردند و در عین حال آزمایشهای عصبی روان شناختی بر روی آنان انجام شد.
◻️شرکت کنندگان هم چنین همگی در معرض خطر بالای بیماری قلبی و عروقی قرار داشتند.
◻️دو سال پس از آن ارزیابی مشابهی بر روی آنان انجام شد و در جریان آن ارتباط احتمالی بین نرخ بالاتر زوال شناختی هنگام نوشیدن شیر پرچرب مشاهده شد.